Bemutatkozás

Taller Miki

Jógaoktató

Masszőr

Parapszichológus

Integrál konzulens

Mottó

"Légy szabadon gondolkodó! Saját meggyőződésedből, az elmélkedésre kínált anyagból alakítsd ki saját filozófiádat.

 

Gyermekkorom óta élek a családom révén a masszázs, és alopátiás gyógyítás bűvkörében. Elsőként Édesanyjám révén kerültem kapcsolatba a masszázzsal, amikor rajtam gyakorolta a fogásokat, mozdulatokat. 2003 óta foglalkozom hivatásszerűen masszázzsal. Talpmasszázst, reflexológiát, svédmasszázst, gyógymasszázst, Zen-Shiatsut tanultam. Kiegészítésként reiki, és pránanadi beavatásokat kaptam.

1998-ban kezdtem ismerkedni a jógával, és 2000.-től fogva napi rendszerességgel gyakorlom. Azóta hosszabb-rövidebb ideig Taoista-, Hatha-, Gerinc-, Iyengar, Tantra és Agama Jóga gyakorlatokat végzek. 2006-tól Samatha, Vipassana, Zen meditációs elvonulásokon vettem részt.

Továbbképzések során sport és gerincjóga oktatói vizsgákat tettem. 2009 nyara óta tartok jóga foglalkozásokat, 2010 decembere óta Pilisvörösváron.

2008-ban kezdtem az Integrál Akadémián tanulni. 2009-től járok a Sziddhártába, a MagNet Közösségi Házba bodywork, pszichodráma, és integrál csoportokba.

MaZenGa néven sűrítettem egybe azokat a tevékenységeket, amelyekkel foglalkozom. Mely szó három részből áll össze, Masszázs - Zen-shiatsu - jóGa. Az évek során a tanult módszerek egybeolvadtak bennem, és masszázs során ezek egyvelegét alkalmazom. A MaZenGa és a bodyworkös tapasztalatokból alakult ki az Érintésterápia.

Érintésterápia, jóga és masszázs közben intuitíven, a belső érzékelésemre hallgatok, a gyakorlókra, kliensemre, és testérzeteimre figyelek.

 

Elérhetőségek

 

Taller Miklós a nevem

Gyermekkorom óta foglalkozom a masszázzsal. Elsőként az Édesanyám révén kerültem kapcsolatba vele, amikor rajtam gyakorolta a fogásokat, mozdulatokat. A “kísérleti alany”, az “anyag” voltam, így ösztönösen megtanultam Vele együtt a fogásokat. Eleinte kedvtelésből, hobbiként kezdtem masszírozni, később a barátaim bíztatására, miszerint “érzékem van hozzá” elkezdtem kitanulni a masszázs rejtelmeit, egy máig tartó tanulási folyamat vette kezdetét, hogy magas szintre emeljem ez irányú érdeklődésemet, tudásomat.

Képzésekre, tanfolyamokra jártam, és járok. Magam is megyek masszázsra, így másoktól is van alkalmam újabb fogásokat megtanulni.

Talpmasszázst, reflexológiát, Svédmasszázst, gyógy masszázst, Zen-Shiatsut tanultam. Kiegészítésként reiki, és pránanadi beavatásokat kaptam, melyek a masszázs nagyszerű kiegészítői.

MaZenGa néven, a fenti technikák egyvelegét alkalmazom, a jobb eredmény érdekében, az elégedett vendégért. S alkalmazok egy általam ReIn-nek nevezett relaxációs technikát, - visszatöltés, mely a fenti technikákból alakult ki, hiányoznak a gyúró fogások, lazulást könnyítő légzést tartalmaz. Megnyugtat, ellazít, fokozza az érintés iránti fogékonyságodat.

Az első jóga gyakorlatokat 1998-ban végeztem, akkor még rendszertelenül, a rendszeres gyakorlást 2000. Augusztusában kezdtem el. Több irányzattal ismerkedtem meg az elmúlt években, itthon klasszikusnak számító Hatha Jógával, azontúl Tantra, Taoista, Iyengar, Gerincjóga órákat látogattam.

Továbbképzéseim során sport és gerincjóga oktatói vizsgákat tettem. Eleinte helyettesítésekkel kezdtem a jógaoktatói karrierem, 2009 nyara óta tartok jógafoglalkozásokat Solymáron, és 2010 decembere óta Pilisvörösváron.

Intuitíven masszírozok és jógázok, a belső érzékelésemre hagyatkozok, testérzeteimre figyelek. Szívből, tiszta szándékkal adom át magam, masszázsnál a páciensnek, jógánál a gyakorlóknak.

Meditációs elvonulásokon veszek részt, Samatha, Vipassana, Zen, Tao-Yin, koncentrációs, és kontemplációs gyakorlatok végzek.

A masszázs előnye számodra

Mikor fáradtnak érzed magad, nem jut elég idő a pihenésre, talán úgy érzed kiegyensúlyozatlan vagy, és kikapcsolódásra van szükséged. A masszázs felgyorsítja a test keringési rendszerét, karban tartja izmaidat, ízületeidet. A masszázs segít, hogy élettelinek érezd magad.

Felajánlom ezt az oldalt kollegáimnak, masszázs, jóga, alternatív gyógymódok, terápiák népszerűsítésére. Találj magadnak egy plusz felületet, ahol megjelenhet rólad információ, mivel foglalkozol, és hol vagy elérhető. Ezt a felajánlást első lépésnek szánom, hogy felmérjem van-e arra igény, hogy egy külön weboldal formájában megjelenhessenek helyszínek, jógafoglalkozások, masszázsok.

Szívesen fogadok javaslatokat!

Keress az elérhetőségeimen!

CSATLAKOZZ!

Facebook

Látogatók jelenleg

Oldalainkat 8 vendég és 0 tag böngészi

Hírlevél

captcha 

KIEMELT PARTNERÜNK

Integrál